سینما و هنر هفتم

سینما از نگاهی دیگر

سینما و هنر هفتم

سینما از نگاهی دیگر

فهرست پردرآمدترین بازیگران زن هالیوود

مجله ماهانه اقتصادی فوربز، چاپ آمریکا، پس از انتشار فهرست پر درآمدترین بازیگران مرد هالیوود، در شماره اخیر خود فهرست پردرآمدترین بازیگران زن را منتشر کرده است. این مجله کامرون دیاز بازیگر زن هالیوود را با درآمد سالانه ۵۰ میلیون دلار آمریکایی پر درآمدترین شناخته و کی یرا نایتلی، بازیگر بریتانیایی در رتبه دوم لیست این مجله قرار گرفته است.

فیلمهای مورد علاقه خود را از فهرست زیر انتخاب کنید:

ادامه مطلب ...

مهرداد فخیمی سینمای ایران را صاحب آبرو کرد

مراسم تشییع پیکر مهرداد فخیمی فیلم‌بردار پیشکسوت سینمای ایران امروز از خانه سینما به‌سمت‌ قطعه‌ هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد.

در این مراسم، تورج منصوری - فیلم‌بردار - از فخیمی به عنوان شخصی نام برد که در طول سال‌ها به او آموخته است و گفت: مهرداد سینمای ایران را صاحب آبرو کرد و سینما را از آن تصویر بیرون آورد و آن‌طور که شایسته بود، در جهان نشان داد. بهترین تشکر از او، ادامه دادن راهش است و باید آن‌طور که از ما انتظار داشته است، رفتار کنیم.  

انوشیروان ارجمند به عنوان دیگر سخنران این برنامه از فخیمی به عنوان بزرگمردی یاد کرد که تمام زندگی‌اش پند و اندرز بود و اظهار داشت: او به ما یاد داد که چگونه کار کنیم، بیاندیشیم و پایدار باشیم و رسم زندگی را به ما نشان داد. 
ارجمند با اشاره به تحصیلات فخیمی در خارج از ایران، گفت: او تحصیلاتش را در خارج از ایران گذراند و در این کشور کسانی را تربیت کرد که حال از بزرگان هستند. من همواره به داشتن دوستی مثل او افتخار و سعی می کردم آن‌چه را از او یاد گرفتم، بر پرده سینما نشان دهم. 
سعید پورصمیمی هم به عنوان آخرین سخنران مراسم با بیان این‌که در این شرایط حرف زدن برای من سخت است، گفت: من کار سینمایی‌ام را با مهرداد شروع کردم و او دست مرا مانند خیلی‌های دیگر گرفت. فقط یک استاد نبود؛ انسان بود و برای اطرافیانش رفیق و برای کوچک‌ترها پدر بود. 
مازیار میری، پرویز پورحسینی، نیکی کریمی، فرهاد توحیدی، مهدی کرم‌پور، حبیب اسماعیلی، عزیز ساعتی، میترا محاسنی، مریلا زارعی، برزو ارجمند، محمد متوسلانی، محمدرضا سکوت و هارون یشایایی از دیگر حاضران مراسم تشییع پیکر مهرداد فخیمی بودند.

زن‌ها فرشته اند؛ بازیگران متفاوت و کلیشه های ثابت

زن ها فرشته اند

دوره، دوره رونق سینمای عامه پسند است و تقریبا تمام فیلم های جدید که اکران شده اند، از کلیشه های رایج در فیلم های عامه پسند استفاده کرده اند. با این حال هنوز دو فیلم نسبتا موفق و خوش ساخت "دایره زنگی و "زن دوم" روی پرده سینماهای تهران است .

یکی از فیلم هایی که این روزها مورد توجه مخاطبان ایرانی است فیلمی است با نام "زن ها فرشته اند" به کارگردانی شهرام شاه‌حسینی است.

ادامه مطلب ...

مراسم شادروان خسرو شکیبایی از نگاه دوربین

مراسم هفتمین روز از در گذشت خسرو شکیبایی روز گذشته با حضور جمعی از هنرمندان سینما از جمله محمدرضا فروتن٬ مهرداد صدیقیان٬ نیما شاهرخ شاهی٬ احمدرضا درویش و ... در مزار آن مرحوم برگزار شد .

<برای بزرگ شدن عکس روی آن کلیک کنید>

ادامه >>>

پانته آ بهرام و نگاه دوربین

تصاویری از پانته آ بهرام در جشنواره های گوناگون و برنامه های متفاوت
برای مشاهده تصویر بزرگ روی آن کلیک کنید. 
برای دیدن عکس های سری اول به ادامه مطلب و سایر عکسها به  [اینجا] مراجعه کنید
 

زندگینامه پانته آ بهرام:

متولد 13 اسفند 1348 تهران. بازیگر تآتر، سینما، مجموعه‌های تلویزیونی، دانش‌آموختهٔ مدرسه صدا و سیما و ادبیات نمایشی. در 1366 فعالیت بازیگری خود را به صورت آکادمیک با ورود به مدرسه صدا و سیما و تحصیل در رشته بازیگری آغاز کرد. اولین حضور جدی در تئاتر را در 1367با بازی در مقابل تماشاگر در تالار هنر و قصه شبنم تجربه کرد. در 1371 با تحصیل در رشته ادبیات نمایشی گام جدیدتری در تعمیق دانش آکادمیک در زمینهٔ هنرهای نمایشی برداشت. ورود به مدرسه ی هنر و ادبیات صدا و سیما با تحصیل در رشته بازیگری  1367 و فارغ التحصیل نمایشنامه نویسی  1375.

فعالیت‌ها

پانته‌آ بهرام در تآتر و سینما و مجموعه‌های تلویزیونی حضور پررنگی داشته است اما ماوی اصلی او تآتر بوده است.

مجموعه آثار:

- زشت و زیبا (احمدرضا معتمدی، 1377)
- عینک دودی (محمدحسین لطیفی، 1378)
- غوغا (سعید سهیلی، 1381)
- توکیو بدون توقف (سعید عالم زاده، 1381)
- بانوی من (یدالله صمدی، 1381)
- چهارشنبه سوری (اصغر فرهادی، 1384)
- بچه های ابدی (پوران درخشنده، 1385)
- اقلیما (محمدمهدی عسگرپور، 1385)

مجموعه های تلویزیونی:
مسافر (سیروس مقدم، 1378)

......................................................

جشنواره ها و جوایز:

- جایزه ی اول بازیگر زن جشنواره ی تئاتر فجر - 1370
- جایزه ی سوم بازیگری تئاتر فجر. - 1376
- جایزه ی اول بازیگری جشنواره ی دفاع مقدس - 1377
- جایزه ی اول بازیگری جشنواره ی تئاتر فجر - 1378
- جایزه ی دوم بازیگری جشنواره ی تئاتر فجر، جایزه ی اول انجمن منتقدین تئاتر - 1380
- برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از دهمین جشن خانه سینما بطور مشترک با ترانه علیدوستی برای بازی در فیلم "چهارشنبه سوری" - 1385
- برنده سیمرغ بلوررین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم "بچه های ابدی" - 1385

 

 

 

ادامه مطلب ...