یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر اللیل والنهار
یا محول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال
«آغاز سال ۱۳۸۶ و تقارن فرخنده آن با حلول ماه ربیع الاول
(ماه ولادت پیامبر عظیم الشان ص) بر همگان مبارک باد»
فرا رسیدن سالگرد رحلت پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد (ص) و فرزندانش حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت امام رضا (ع) تسلیت باد.
این فیلم توهینی به ایران و تاریخ ایران است و علیه آن طومار اینترنتی و یا بمب گوگلی (سایتی که با لینک دادن به آن رتبه اش در گوگل بالا می آید و اعتراضی علیه این فیلم است) تهیه شده است. این فیلم از روی کتاب مصوری نوشته فرانک میلر به همین نام توسط شرکت "برادران وارنر" ساخته شده است.
داستان فیلم نبرد سپاه دهها هزار نفری خشایار شاه با 300 نفر اسپارتی است. در این نبرد که حدود سه روز به طول می انجامد ارتش امپراتوری هخامنشی در برابر 300 رزم آور اسپارتی در یک تنگه در نزدیکی آتن متوقف شد و تنها زمانی توانست آنها را شکست بدهد که در اثر خیانت یک یونانی راه دیگری برای دور زدن آنها و محاصره اسپارتی ها یافت. ایرانی ها در این فیلم به شکل موجوداتی کریه، وحشی و تهوع آور نشان داده شدند.
روان آتکینسون، بازیگر مستر بین برای معرفی فیلم تازه اش "تعطیلات مستر بین" به سیدنی، در استرالیا رفته است.
| |
|
| |||
ابوالقاسم قاسمی متخصص اورژانس 115 نوشهر در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: مقارن ساعت 20/12 ظهر امروز به اورژانس 115 نوشهر خبر سکته یک شهروند داده شد که با مراجعه به محل متوجه شدیم این شخص رسول ملاقلی پور کارگردان سینمای کشور است. |
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
خانه سینما شامگاه ـ پانزدهم اسفند ماه ـ طی اطلاعیهی درگذشت رسول ملاقلیپور را به اهالی سینما و خانوادهی وی تسلیت گفت.
سرویس: فرهنگ و هنر - سینما
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در متن این اطلاعیه آمده است: کارگردان نامآشنای سینمای ایران، صبح روز سهشنبه در آستانهی سفر به کربلا معلی، به دیدار مولایش شتافت.
زندهیاد ملاقلیپور که در حال بازنویسی فیلمنامهی فیلم آخر خود "عصر روز دهم" بود، براثر سکتهی قلبی، قلم بر زمین نهاد و صحیفهی دل را به قلم فرشتهی مرگ سپرد.
خانه سینما، ضایعه جانسوز درگذشت این هنرمند ارجمند را به همه هنرمندان سینما و جامعه هنری کشور و به ویژه خانواده بزرگوار رسول ملاقیپور تسلیت و تعزیت میگوید.
بنا بر این گزارش، مراسم تشییع پیکر این فقید هنرمند روز پنجشنبه، هفدهم اسفندماه ساعت 9 صبح از مقابل تالار وحدت انجام خواهد شد.
همچنین مراسم ختم آن مرحوم، روز شنبه نوزدهم اسفندماه، مصادف با اربعین حسینی سالار شهیدان، از ساعت 16 الی 17:30 در مسجد امیر واقع در خیابان کارگر شمالی، مقابل پمپ بنزین برگزار میشود.
همچنین شامگاه ـ 15 اسفند ماه ـ در پی درگذشت رسول ملاقلیپور هنرمندان و مسولین سینمایی پیام تسلیت دادند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درپی درگذشت رسول ملاقلیپور گفت: چه باید کرد که هر آغازی پایانی دارد و حقیقت مرگ قطعی است. ما به سوی او و او در انتظار ماست. مرگ دقیقترین حقیقت و معنای زندگی است.
مهندس جعفریجلوه که عصر روز گذشته در مراسم بزرگداشت چهره پردازان سینمای ایران در فرهنگسرای هنر سخن میگفت، ضمن تسلیت درگذشت رسول ملاقلیپور کارگردان سینما گفت: امروز یکی از گلهای سینمای ایران دار فانی را وداع گفت. رسول ملاقلیپور عزیز از میان ما رفت او از «نینوا» آغاز کرد و در یکی دو روز دیگر میرفت در آنجا تا آخرین اثرش را آغاز کند، تقدیر این گونه بود که در عین خوشنودی داشتههایمان سوگوار چنین از دست دادنی باشیم.
جعفری جلوه که سخنانش را با تبریک برگزاری مراسم گرامیداشت چهرهپردازان سینمای ایران آغاز کرده بود، در پایان گفت: فاصلهی میان تبریک و تسلیت فاصلهی عمر ماست.
پیام تسلیت کانون تهیهکنندگان فیلم ایران درپی درگذشت ملاقلیپور:
همچنین کانون تهیهکنندگان فیلم ایران نیز طی ارسال نمابری به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درگذشت رسول ملاقلیپور را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:
هو الباقی
کانون تهیهکنندگان فیلم ایران با اندوه و افسوس فراوان درگذشت رسول ملاقلیپور فیلمساز برجستهی سینمای ایران راوی صادق و هنرمند حماسهی دفاع مقدس را به جامعهی سینمایی کشور و خانوادهی محترم او تسلیت میگویم.
امید که خدای مهربان به حرمت عشق و شوری که در دل داشت، این هجرت را برای او اول آرامش و آمرزش قرار دهد و سینماگران جوان ما در آموختن نکات مثبت منش و مرام این عزیز رفته کوشا و موفق باشند.
ملاقلیپور در آستانهی پنجاه و دو سالگی به دلیل عارضهی قلبی درگذشت.
داستان ساخت یک مجسمه
کارگاهی در شیکاگو در حال ساخت مجسمه هایی است که در مراسم سینمایی اسکار به برندگان این جایزه اعطا شود. تمام مجسمه های اسکار 24 دوره گذشته را آناکلدو مدینا (عکس) ساخته است.
|
ساخت هر مجسمه حدود 40 ساعت کار می برد و شماره سریالی زیر هر کدام حک می شود.
|
|
اسکارها برای آبکاری در داخل ظرفی حاوی از مواد مذابی چون مس، نیکل، نقره و طلای 24 عیار فرو برده می شوند و سپس صیقل داده می شوند.
|
مجسمه ها مورد بازبینی قرار می گیرند و هر کدام که از استاندارد لازم برخوردار نباشد، از نو ساخته می شود.
|
مجسمه های اسکار از جنس آلیاژ بریتانیوم (مرکب از سرب، قلع و آنتی موان) و با روکش (از چپ) مس، نیکل، نقره و طلای 24 عیار. اندازه هر مجمسه اسکار 13.5 اینچ (حدود 33 سانتی متر) و وزن آن حدود 3.6 کیلوگرم است. |